FOTO. Perchezitii la spargatorii de locuinte din Timisoara. Ce au gasit anchetatorii in casa unuia dintre suspecti

Ultima actualizare: 14-04-2014 00:13
perchezitii,mascati

 Perchezitii in aceasta dimineata la hotii din locuinte. Politistii de la investigatii criminale impreuna cu mascatii au descins la trei adrese din zona Traian, din Timisoara. 

UPDATE ora 13:15 Cei trei barbati cu varste intre 26 si 36 de ani, banuiti ca au spart mai multe locuinte de pe raza municipiului Timisoara au fost retinuti pentru 24 de ore si si dusi in Arestul I.P.J. Timis.
______________________________

Oamenii legii aveau de mai multa vreme in vizor trei barbati suspectati ca ar fi dat mai multe spargeri in locuintele situate pe raza municipiului Timisoara. Dupa ce fortau usile sau ferestrele locuintelor, barbatii luat tot ce gaseau: de la electronice, electrocasnice si pana la bijuterii, bunuri pe care mai apoi le valorificau. 

Cea mai recenta spargere pe care au dat-o cei trei suspecti cu varste cuprinse intre 26 si 36 a fost in luna februarie a acestui an. Atunci, hotii au furat obiecte in valoare de 9.000 de lei. 

Vineri dimineata, cand politistii si mascatii au descins la adresele suspectilor, au gasit in locuinta unuia dintre ei doua sabii si un spray paralizant.

Barbatii au fost ridicati de mascati si dusi la sediul Sectiei 1 de Politie pentru a fi audiati.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO