Examene pentru cei mici. Vezi programul pentru evaluarile claselor a II-a, a IV-a si a VI-a

Dată publicare: 30-01-2013 11:42
Dată actualizare: 02-02-2013 07:12


elevi

 Elevii claselor a II-a, a IV-a si a VI-a, din mai multe scoli ale judetului Timis, intra in febra primelor evaluari importante.

 Ministerul Educatiei a stabilit data si scolile unde vor fi organizate Evaluari Nationale, pentru elevii claselor a II-a, a IV-a si a VI-a. Evaluarile fac parte dintr-un program pilot, pe care ministerul vrea sa il implementeze la nivel national, conform noii legi a educatiei.

Astfel ca, elevii clasei a II-a din Scoala Gimnaziala Grabat si Scoala Gimnaziala Numarul 24 din Timisoara, vor sustine primele probe la citit, scris si Matematica, in perioada 9-10 mai. Elevii din clasa a IV-a care vor sustine evaluarea in judetul Timis, invata la Scoala din Dumbrava si la Liceul Jean Louis Calderon. Aici, examinarea va avea loc in 15 mai la Limba romana sau materna, precum si la Matematica.

Evaluarile se vor incheia pe 22 mai. Atunci, elevii clasei a VI-a din Gotlob si scoala Numarul 21 vor sustine probele la Limba romana sau materna si Matematica.

Scolile au fost alese de Ministerul Educatiei, iar comisiile de evaluare se constituie la nivelul judetului. Aceste examene au ca scop verificarea cunostintelor din scolile respective”, a declarat Inspectorul General, Cornel Petroman.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO