Doamnele si domnisoarele din Timisoara vor fi „cochete pe biciclete” in acest weekend

20-05-2014 15:09


Cu bicicleta, prin Bucuresti

 Toate reprezentantele sexului frumos sunt invitate, in acest weekend, la o plimbare cu bicicleta pe un traseu stabilit, in Timisoara.

 „(...) Femeile sunt active, atente la tendintele si la ultimele noutati in domeniul sanatatii, moda, sport, cultura, ecologie, sunt proactive si adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adopta mersul pe bicicleta datorita beneficiilor aduse pentru sanatatea, frumusetea, starea de bine si senzatia de libertate simtita pe doua roti. Acestea sunt motivele pentru care Verde pentru Biciclete pregateste si in acest an un eveniment destinat celebrarii feminitatii”, au transmis reprezentantii comunitatii de biciclisti din Timisoara, „Verde pentru Biciclete”.

La evenimentul „Cochete pe Biciclete” sunt asteptate doamne si domnisoare, alaturi de admiratorii lor, transmit organizatorii. Intalnirea biciclistilor va avea loc sambata, 24 mai, incepand cu ora 10:00, pe strada Circumvalatiunii (platforma Timco).Acolo se vor distribui numere de bicicleta, iar dupa o ora, biciclistii vor porni pe urmatorul traseu: Platforma Timco-Calea Circumvalatiunii-Calea Torontalului-Grigore Alexandrescu-Strada Dr. Grigore T. Popa-Calea Sever Bocu-Calea Aradului-Calea Alexandru Ioan Cuza-Strada Oituz-Bulevardul Take Ionescu-Piata Badea Cartan-Podul Dacilor-Splaiul Nistrului-Parcul Poporului. In Parcul Poporului, biciclistii vor poposi la un picnic si vor putea vedea o expozitie de produse handmade pe tematica ciclista si ateliere in aer liber.

Biciclistele por participa si la prima clasa de pilates sustinuta in aer liber.

Echipa si voluntarii de la Verde pentru Biciclete vor oferi premii care constau in trei vouchere in valoare de cate 700 de lei pentru reconditionarea bicicletei in Atelierul Bicicle TeMe.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO