Distractie pe gheata. Timisoreni de toate varstele au venit la patinoar dupa sarbatori

03-01-2013 15:05


patinoar, timisoara

Peste 50 de timisoreni si-au pus patinele in picioare astazi, la pranz. Ei au vrut sa se bucure de acest sport de iarna pentru ca vremea este frumoasa si inca pluteste atmosfera de vacanta

Cei mai entuziastmati de patinoar au fost copiii, care inca se bucura de vacanta sarbatorilor de iarna. Ei au venit impreuna cu bunicii, care i-au privit de pe margine si care se agitau la fiecare cazatura a micutilor.


Un bunic nu a vrut sa fie doar spectator, asa ca a inchiriat o pereche de patine si a zburdat pe gheata ca un tanar de 20 de ani. S-a dezechilibrat de cateva ori, insa nu a cazut deloc.


Acelasi lucru nu il putem spune si despre Alexandru, un sofer de taxi care s-a bucurat astazi de ultima lui zi libera. “Am cazut de trei ori pana acum si am renuntat. In alti ani ma tineam mai bine pe picioare, insa mi-am pierdut antrenamentul. Sotia si fetita s-au descurcat mult mai bine, ele cred ca vor ramane pana la final”, povesteste timisoreanul.


In momentul de fata, in Timisoara functioneaza doua patinoare. Ele au intrat deja in program normal dupa sarbatori si ii asteapta pe timisoreni cu mic, cu mare, sa patineze pe gheata.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO