Daune morale pentru politistii locali care au pazit palmierii. Cine solicita acest lucru

23-10-2013 10:03


misiunea

 Chiar daca au disparut de cateva saptamani din centrul orasului, palmierii inca mai starnesc discutii in sedintele de plen. Consilierul Simion Mosiu a propus ca politistii locali care au asigurat paza arborilor exotici, sa primeasca daune morale.

 In vara, politistii locali nu s-au dezlipit de langa palmierii de pe Bulevardul I.C. Bratianu. De multe ori, timisorenii care treceau pe acolo ii luau in ras pe oamenii legii si spuneau ca acestia ar fi putut supraveghea zone mult mai periculoase. Potrivit consilierului Mosiu, politistii locali au fost apostrofati de trecatori pentru “misiunea” pe care o aveau de indeplinit.

In ultima sedinta de plen a Consiliului Local, Simion Mosiu a avut o interpelare prin care a propus, mai in gluma, mai in serios ca politistii locali sa primeasca… daune morale pentru ca au pazit palmierii.

Raspunsul primarului Nicolae Robu a fost unul transant, el luandu-le din nou apararea arborilor. Potrivit edilului sef, asigurarea pazei acelei zone a intrat in sarcinile de serviciu ale politistilor locali si nici nu poate fi vorba despre acordarea unor daune morale. In vara, palmierii au fost paziti pentru ca “sunt niste entitati achizitionate din bani publici”, a incheiat primarul Nicolae Robu.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO