Datoriile nu sunt platite, dar Iancu depune maine dosarul de licentiere

27-03-2012 12:11


coregrafie galerie poli timisoara

Presedintele lui Poli Timisoara sustine in continuare ca divizarea e rezolvata si forteaza mana autoritatilor sa intre cat mai repede in actionariat si sa plateasca datoriile clubului pana vineri.

Modul în care Marian Iancu a rezolvat consecințele divizării este deocamdată neclar. Constantin Ostaficiuc susține că nu s-a obținut o reeșalonare, ci doar un acord de principiu, care nu este suficient pentru obținerea licenței.

Patronul lui Poli a explicat, în cadrul unei emisiuni televizate, care este procedura prin care datoria către stat va fi reeșalonată și a dat din nou asigurări că el ”și-a făcut temele”. ”Asta se face printr-un dosar pe care-l depui la Fisc, ți-l aprobă dacă este complet și atunci trebuie să depui niște garanții, garanții care se iau din oficiu. Sper ca săptămâna asta să fie gata. Ni s-a aprobat dosarul de reeșalonare și urmează procesul verbal de garantare, care trebuie să fie gata până joi sau vineri. Aprobarea de reeșalonare este pe trei ani”, a spus Marian Iancu.
Președintele clubului alb-violet spune că dosarul pentru obținerea licenței va fi depus mâine la FRF, în ciuda faptului că nici nu au început, oficial, negocierile cu puterea locală pentru cedarea acțiunilor. ”Documentul va fi în dosarul de licențiere, pe care îl vom depune miercuri (n.r., mâine). Auditorii Federației Române de Fotbal sunt la Timișoara și muncesc, auditează dosarul. Vom face un dosar complet, exact cum prevede legea. Nu mai avem emoții cu divizarea. Sunt alte datorii care trebuiesc achitate până pe 31 martie și probabil că noi acționari, dacă vor avea timpul necesar la dispoziție, prin preluare,vor face o infuzie de capital și le vor achita”, a declarat Iancu.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO