Daminuta vrea sa se intoarca la Poli: „Este echipa mea de suflet”

05-01-2012 09:34


damiuta

După experimentele nereuşite de la Inter Milano, Dinamo Bucureşti sau AC Milan, fotbalistul de 21 de ani s-ar mulţumi să joace chiar şi în Liga a II-a, la Timişoara

După Silviu Bălace, Cristian Daminuţă este un alt fotbalist care a declarat în această iarnă că ar vrea să se întoarcă la Poli Timişoara. Mijlocaşul legitimat momentan la AC Milan a jucat în foarte puţine meciuri oficiale în ultimii ani şi ar accepta o ofertă din partea lui Poli, însă alb-violeţii nu sunt deocamdată interesaţi de el. „Tot timpul mi-aş dori ca să revin la Poli, este echipa mea de suflet, aici am debutat în Divizia A, nu e bucurie mai mare decât să joc pentru Poli, fiind bănăţean. Acum nu depinde totul de mine, dar din partea mea răspunsul poate fi oricând afirmati. Mai rămâne şi răspunsul conducerii”, a spus Daminuţă, aflat acum în vacanţă, la Timişoara.

Rotariu: „Eu cred în continuare în el”

Şefii lui Poli nu i-au făcut încă o ofertă lui Daminuţă, însă antrenorul secund al echipei, Iosif Rotariu, îi poate pune o vorbă bună mijlocaşului. „Daminuţă e cam dezorientat în ultima perioadă, nu prea ştie în ce barcă să se pună. Întotdeauna ia lozul necâştigător. La 16 ani, era căutat de mari echipe din Europa, era o mare speranţă a fotbalului românesc, dar nu cred că la 21 de ani un fotbalist poate să-şi termine cariera. Are tot viitorul în faţă, depinde numai şi numai de el. Are calităţi extraordinare, dar probabil că atitudinea lui faţă de fotbal l-a făcut să piardă acest ritm. Nu e târziu, eu cred în continuare în el, chiar îi doresc să ajungă la prima reprezentativă", a declarat Rotariu despre Daminuţă. (Sursa foto: prosport.ro)
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO