Conducerea Spitalului Militar nu vrea Clinica de Dermatologie. Robu: „O mut acolo, avem tot dreptul”

15-03-2013 14:33


Nicolae Robu

 Conducerea Spitalului Militar a refuzat din start orice discutie cu reprezentantii Primariei, pentru a muta Clinica de Dermatologie, in spatiul pe care acum il administreaza.

 Primarul Nicolae Robu vrea sa mute Clinica de Dermatologie in cladirea unde functioneaza Spitalul Militar, chiar daca reprezentantii spitalului nu sunt de acord cu acest lucru. Mai mult, edilul-sef vrea sa actioneze in instanta conducerea spitalului, pentru ca aceasta sa plateasca o chirie la bugetul local, chiar si retroactiv.

„Conducerea spitalului nu a inteles ca traim intr-o societate capitalista in care exista proprietari si locatari. In loc sa fie cooperanti pentru comasarea cat mai grabnica in acea cladire a Clinicii de Dermatologie, a grupului de saloane dedicat celor care fac radioterapie si a Policlincii Numarul 3, ei au refuzat sa stea de vorba cu directorul Spitalului Municipal. Le transmit un avertisment. Luam in analiza solicitarea platii retroactive a utilizarii unui bun care nu le apartine si apartine Primariei Timisoara”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Despre suma pe care ar dori sa o solicite in instanta, edilul nu stie cat de mare va fi, insa, cert este ca va fi una si pe anii in care spitalul a functionat pana acum, in acel imobil. In cazul in care acest avertisment nu ii sperie pe cei care se afla la conducerea Spitalului Militar, primarul spune ca oricum va muta acolo cu orice pret Clinica de Dermatologie.

„Clinica o voi muta acolo pentru ca avem tot dreptul sa intram fara vreo dezlegare a unei instante, pentru ca este proprietatea noastra. Daca nu rezolvam pe cale amiabila, putem ajunge la o posibilitate conflictuala”, a completat primarul.

Nicolae Robu a anuntat in urma cu doua saptamani ca a descoperit ca imobilul unde functioneaza Spitalul Militar este al Primariei si vrea sa mute in aceeasi cladire, Clinica de Dermatologie. A acest anunt a fost facut fara a vorbi in prealabil cu cineva din conducerea spitalului.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO