Comasarea liceelor, amanata. Cursurile tinute doar de dimineata raman la nivel de recomandare

29-02-2012 10:16


vreau sa merg la scoala

Sala de Sedinte de la Primaria Timisoara a fost din nou luata cu asalt de profesori si elevi de la Liceul de Posta si Telecomunicatii, care se opun vehement comasarii cu fostul liceu CFR.

Acestia au adus cu ei si pancarte cu mesaje de “Nu vrem comasare”, pe care le-au fluturat permanent pe tot parcursul discutiei ce a vizat comasarea Liceului de Posta si Telecomunicatii cu fostul CFR.

Desi proiectul de reorganizare a scolilor era la punctul 8 pe ordinea de zi, la propunerea viceprimarului Adrian Orza, sedinta a fost inceputa cu acesta. “Propun sa incepem cu asta, pentru ca sunt multi oameni aici care asteapta decizia”, a declarat Adrian Orza. Propunerea a fost salutata de cei prezenti.

Primarul Gheorghe Ciuhandu, alaturi de consilierii locali au ajuns la un comun acord: amanarea deciziei cu inca o luna. Astfel, fie se va organiza o sedinta extraordinara, fie se va discuta subiectul in sedinta de plen din luna martie. “Ramane sa se discute luna viitoare. Mai mult de o luna nu putem amana, si-asa este destul de tarziu. Trebuie sa luam o decizie”, a declarat Gheorghe Ciuhandu.
In ceea ce priveste sustinerea cursurilor de dimineata, consilierii locali au decis ca nu se poate impune ca orice scoala sa aiba cursuri de dimineata, din motive de spatiu. Astfel, aceasta ramane la nivel de recomandare, acolo unde este posibil si unde sunt suficiente sali de clasa.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO