Coada la inscrierea copiilor la scoala. Parintii au stat in fata institutiilor de la 6 dimineata

05-03-2012 17:15


Nici nu s-a inceput bine preluarea dosarelor pentru viitorii elevi,
ca serverul s-a blocat, iar parintii au fost nevoiti sa stea ore bune la coada.

 

Pentru a drege cat de cat situatia, scolile din Timis au inscris copiii, iar datele au fost introduse in calculator abia dupa ora 11, atunci cand sistemul a fost reparat.

Inca de la ora 6 dimineata, parintii s-au asezat la coada multe dintre scolile din oras. Pentru ca lucrurile sa functioneze repede, conducerea uneia dintre aceste unitati de invatamant s-a gandit sa elibereze numere de ordine. Degeaba insa. Cand sa inceapa inscrierea, sistemul in care ar fi trebuit introduse datele s-a blocat.

“Parintii au fost, ne-au lasat fisele si urmeaza sa vina pentru validare. S-au inscris pana acum 42 de elevi la ambele clase", a declarat Lia Cinteaz, director la Scoala cu clasele I-VIII nr. 18 din Timisoara.

Parintii care nu si-au putut inscrie copiii in prima zi, mai au timp. Prima etapa de inscrieri se desfasoara in intervalul 5-16 martie, iar cei care vor sa-si duca micutii la alta scoala decat cea de circumscriptie trebuie sa astepte pana in data de 20 martie, atunci cand se va organiza cea de-a doua etapa a preluarii dosarelor.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO