Carnavalul de la Rio intr-un club timisorean! Vezi unde se tin cele mai tari petreceri din weekend

Ultima actualizare: 03-11-2012 19:44
club

Weekendul acesta petrecerile se tin lant. La Timisoara te poti intalni cu Tudor Chirila, solistul trupei Vama, sau poti alege un party colorat. Pe domnisoarele extravagante le asteapta o petrecere in stil “Brilliantissimo”.
 

Mirosul de weekend se simte inca de joi. Cluburile sunt pregatite si isi deschid portile pentru seri de neuitat. La Heaven Studio esti invitat sa infrunti gerul printr-o petrecere incendiara marca Budoar Dancers si sa faci zapada sa se topeasca alaturi de cele mai tari dansatoare. Startul la muzica il va da Dj Maxim. Intrarea este libera pentru fete, iar baietii vor scoate din buzunare doar 10 lei.

Trupa timisoreana Phaser va sustine un concert live joi seara in Scottish Pub, incepand cu ora 22:30.

Vineri, distractia continua. De la ora 23:30, trupa Vama va fi prezenta in Fratelli. Daca vrei sa-i asculti, va trebui sa platesti 20 de lei.

In Le Cinema vine sa intretina atmosfera trupa Moonlight Breakfast. Membrii ei sunt in premiera la Timisoara, in cadrul primului lor turneu national. Incepand cu ora 23:00, beat-urile electro, combinate cu nuante soul si funk sau “retroelectro”, asa cum si-au definit membrii trupei stilul, vor rasuna intreaga seara in Le Cinema.

“Tapinarii” sustin de unsprezece ani incoace, un turneu traditional Anti Valentine’s Day. Trupa vine cu o alternativa la concertele siropoase specifice Zilei Indragostitilor. Daca vrei sa-I asculti, membrii trupei se vor afla in Bunker, vineri seara de la ora 21:00.

Sambata, clubul Fratelii reda startul la distractie. Dj Adrien Villanova vine sa “topeasca toata zapada”, dupa cum spun organizatorii evenimentului. Cea mai frumoasa fata din club va fi rasplatita de Adrien cu un dans. Petrecerea incepe de la ora 23:30.

Clubul Heaven Studio pregateste un party “Brilliantissimo”. Alaturi de trupa Budoar Dancers, sunt asteptate toate domnisoarele carora le place extravaganta si stilul glamour.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO