Caravana "Romanii au talent" a ajuns in Banat. Sute de oameni au venit la preselectii

Ultima actualizare: 22-08-2013 00:07

 Au inceput preselectiile pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii ''Romanii au talent''. Caravana a poposit la Timisoara, unde sute de oameni s-au prezentat in fata juriului cu numere de canto, dans, pictura si acrobatii.

 Cei care au fost selectati vor incerca la sfarsitul saptamanii viitoare sa-i convinga pe Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu ca merita sa intre in lupta pentru 120 de mii de euro.

Sute de timisoreni, dar si candidati din judetele apropiate si-au dat intalnire in fata hotelului Continental. Emotionati, dar hotarati sa arate cat sunt de buni, au vrut sa faca impresie si au repetat pana cand au intrat in sala. Au convingerea ca spectacolul le va schimba viata in bine.

Cantareti, dansatori sau acrobati, imbracati in costume traditionale sau, dimpotriva, deghizati cat mai fistichiu, concurentii, de la cel mai mic pana la cel mai mare, au urcat pe scena. Pret de cateva ore, in Banat au rasunat tobe, s-a dansat, ba chiar s-au pictat oua de strut. Ca de obicei, Smiley si Pavel Bartos au fost acolo.

''Timisoara ne aduce noroc. De fiecare data incepem cu Timisoara, mergem pe principiul azi in Timisoara maine poimaine in toata tara. Sambata si duminica sunt show-urile Romanii au talent. Suntem si noi acolo, ca noi suntem show-ul in sine. Asta sa nu auda Mihai Petre. O sa fie si juriul de la Romanii au talent", au spus Smiley si Pavel Bartos.

Pe langa marele premiu de 120.000 de euro, concurentii din acest sezon vor lupta si pentru super-premiul rezervat celui mai original numar din concurs, in valoare de 10.000 de euro.

Datorita numarului mare de participanti, preselectiile la Timisoara vor continua si luni, 19 august, de la ora 10:00, la Hotel Continental. Cei mai buni concurenti vor fi selectati sa urce pe scena in show-urile "Romanii au talent" de sambata, 24 august, si duminica, 25 august, de la orele 12:00 si 19:00, programate la Opera Nationala din Timisoara. Intrarea la spectacole va fi libera.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO