C.I.A. si Grupul de Rezistenta "baga rep" la Timisoara. Ce surprize pregatesc cluburile in weekend

17-05-2013 16:51


CIA

Acest weekend se anunta ca fiind unul incendiar in cluburile din Timisoara. Formatii consacrate vin in orasul de pe Bega pentru a canta in fata fanilor si pentru a le oferi concerte de neuitat.

Vineri, Club No Name isi deschide portile si “outdoor”. Cu aceasta ocazie, invitatele speciale sunt DJ Wanda si Miss Mavirk, care promit un show incendiar, cu muzica house, care sa va tina in picioare toata noaptea.

Tinerii fara griji si visatori sunt invitati in Fratelli, acolo unde formatia Vama va interpreta cele mai noi piese ale sale, dar si hit-urile cu care a devenit celebra. Evenimentul va incepe de la ora 23:30.

Seara de sambata este rezervata pentru hip-hop. Formatia C.I.A. vine la Timisoara in misiune speciala: trebuie sa dezlantuie “Operatiunea Party Monstru” . Byga, Rashid, Phila si Dj Hash vor fi responsabili cu distractia si vor interpreta piese de pe cel mai nou album al lor, “Universal”, precum si melodii mai vechi. Hit-ul “Unde e ea” a strans deja aproape zece milioane de ascultari pe internet si aceasta va fi interpetata de doua ori in concert: o data varianta originala si a doua oara remixul reggae, “Undeya”. Evenimentul va avea loc in Daos Club, de la ora 22:00, iar biletul de intrare costa 15 lei.

In Club Setup, vine Grupul de Rezistenta. Formatia isi continua turneul prin tara, iar alaturi de ei, pe scena din Timisoara va urca si formatia Unda Comuna, din Republica Moldova. Evenimentul va incepe de la ora 22:00, iar biletul costa 15 lei.

In Le Sinema Summer Club, vine Morandi. Tinerii care vor sa petreaca pana dimineata, trebuie sa fie pregatiti pentru ca organizatorii le pregatesc o noapte plina de surprize.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO