Bojin l-a convins pe Robu: „Excludem preluarea clubului de la Iancu”

26-06-2012 12:50


poli saluta galeria

Preşedintele CJ Timiş şi primarul Timişoarei se vor întâlni mâine cu mai mulţi foşti jucători de la Poli, pentru a discuta variantele de resuscitare a fotbalului din oraş.

Autorităţile locale au stabilit pentru mâine o întâlnire în urma căreia să se ia nişte decizii concrete legate de situaţia lui Poli Timişoara.

„Mâine, la ora 16, voi avea o întâlnire cu toţi factorii de decizie, atât autorităţile, cât şi fotbalişti de renume ai Timişoarei, care ne pot da sugestii legate de modul în care ar trebui administrat clubul. Oameni precum Contra, Codrea, Mehedinţu şi alţii se pricep la fotbal mai bine ca noi şi e important să îi ascultăm”, a declarat Titu Bojin.
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş a precizat că nu ia în calcul varianta înaintată de Nicolae Robu în urmă cu două săptămâni, aceea de a plăti datoriile clubului patronat de Marian Iancu. În plus, Bojin a mai spus că nu a discutat cu Florian Walter şi cu niciun alt om de afaceri care ar urma să fie noul patron al lui Poli. „Nu am discutat cu niciun posibil viitor patron. Şi nici nu am fi încântaţi să dăm din nou clubul pe mâna unor oameni din afara Banatului. Nu intră în discuţie nici preluarea clubului de la Iancu. Excludem această variantă, l-am convins şi pe domnul Robu că nu este indicat să plătim datoriile acelea pe care nu noi le-am făcut. Exclud această variantă, cu riscul de a juca în eşaloane inferioare”, a declarat şeful CJT.
În aceste condiţii, Poli poate juca la anul ori în ultimul eşalon, ori în Liga a II-a, fără drept de promovare pentru trei ani. A doua variantă poate fi realizată doar dacă FRF le oferă timişorenilor un loc în liga secundă, la fel cum au făcut-o pentru oraşul Craiova.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO