Bauturile carbogazoase, interzise in Parcul Copiilor. Ce alternativa vor avea cei mici


Ultimul update: Sambata 07 Septembrie 2013 02:17
Data publicarii: Miercuri 04 Septembrie 2013 09:50
Categorie: Timiș
suc

 Bauturile carbogazoase nu se vor regasi pe rafturile terasei care se va deschide in Parcul Copiilor. Consilierii locali au interzis acest lucru, dupa ce au introdus o prevedere in caietul de sarcini pe care trebuie sa il respecte firma castigatoare.

 Amendamentul a fost facut de consilierul local Adrian Orza, care spune ca, pe viitor, vrea sa interzica bauturile carbogazoase si in scolile din Timisoara. Fostul viceprimar si-a motivat aceasta propunere prin faptul ca bauturile carbogazoase nu fac deloc bine copiilor. Aceasta decizie ar fi una dintre putinele prin care se poate reduce consumul acestui tip de bautura, in randul celor mici.

Nicolae Robu, primarul Timisoarei : ”Am interzis comercializarea bauturilor racoritoare in Parcul Copiilor, unde am avut in vedere faptul ca e o constatare la nivel mondial, putem spune ca bauturile carbogazoase nu fac bine copiilor. Cum Parcul Copiilor este frecventat in primul rand de copii si le este destinat lor, Consiliul Local a stabilit sa nu poata fi comercializate astfel de bauturi”.

Atat primarul Nicolae Robu, cat si consilierul local Adrian Orza au spus ca cei mici vor avea ca alternativa sucurile naturale.

Sursa: Pro TV

Ce a patit o femeie dupa ce a baut, timp de 15 ani, numai sucuri carbogazoase
Nu mancati fructe ca desert si nu le introduceti seara in meniu. Ce ne recomanda specialistii
Nu mancati fructe ca desert si nu le introduceti seara in meniu. Ce ne recomanda specialistii
VIDEO PROTVPLUS.RO