Meniul pacientilor internati la Spitalul Judetean din Timisoara, de Revelion
Bolnavii care vor ramane internati la SCJUT pe perioada sarbatorilor de iarna, vor avea parte de un meniu de sarbatoare.
Astfel, in 1 ianuarie, pentru pacientii care nu au restrictii alimentare impuse de medici se va pregati:
- Mic Dejun– ceai cu lamaie, margarina, gem si toba
- Pranz – Ciorba taraneasca, sarmale in foi de varza, mamaliga si cozonac
- Cina – Carne de pasare cu sos de rosii, mamaliga si ceai
Pentru pacientii care au restrictii alimentare din meniul de dimineata se va elimina toba, iar la pranz vor primi ciorba taraneasca si carne de pasare cu piure de cartofi.
Se vor pregati aproximativ 600 de portii de mancare.
Program de sarbatori:
In perioada 29 decembrie 2012 – 2 ianuarie 2013, Ambulatoriul va fi inchis. Pe perioada zilelor libere, se va lucra in regim de garda in clinicile SCJUT.
La Unitatea de Primire Urgente, asistenta medicala va fi asigurata permanent, programul fiind unul normal, in ture de 12 ore.