Autorizatiile de taxi vor avea culoarea mov, la Timisoara. De cand vor fi obligatorii

27-01-2014 11:04


autorizatie taxi mov

 Reguli noi pentru taximetristii din Timisoara. Pana in 14 februarie ei trebuie sa se prezinte la Primaria municipiului pentru a-si reinnoi autorizatiile. Noile documente pe care le vor primi au culoarea mov si sunt obligatorii din 3 martie.

 Consilierii locali vor avea pe ordinea de zi in sedinta de consiliu local din 28 ianuarie, un proiect de hotarare care prevede modificarea culorii autorizatiilor pentru taximetristii din Timisoara.

Noile autorizatii de taxi au culoarea mov, fata de cele de pana acum, care erau negre.

“Pentru o mai buna identificare in trafic si in actiunile de control organizate, propunem modificarea ecusoanelor taxi in ceea ce priveste fondul, respectiv din culoarea neagra in culoarea mov, conform anexei”, scrie in proiectul de hotarare ce va fi supus votului.

Astfel, in urmatoarea perioada, taximetristii din Timisoara trebuie sa faca un drum la primarie pentru a-si prelungi autorizatiile de circulatie. Acest proces se va desfasura in perioada 20 ianuarie – 14 februarie 2014, iar transportatorii trebuie sa depuna documentele necesare la Serviciul Relationare Directa cu Cetatenii, la camera 12 a primariei.

Noile autorizatii, prelungite pentru urmatorii cinci ani, vor intra in vigoare din 3 martie 2014. In aceeasi zi, taximetristii vor primi si noile ecusoane prin care demonstreaza ca sunt in legalitate.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO