Atentie timisoreni! De Rusalii, institutiile publice au usile inchise

24-06-2013 09:55


Ghiseu

Sarbatoarea Rusaliilor le ofera bugetarilor un weekend prelungit. Astfel ca, daca aveti drum catre institutiile publice, trebuie sa il amanati pentru maine, atunci cand bugetarii revin la lucru.

Angajatii Primariei Timisoara au liber astazi, in a doua zi de Rusalii. In cazul in care aveti nevoie de vreun document de la institutia de pe Bulevardul C.D. Loga, trebuie sa stiti ca ghiseele sunt inchise, iar programul cu publicul se reia de maine.

De asemenea, si angajatii Prefecturii Timis au liber.

Sunt inchise si toate punctele Enel din judetul Timis. Activitatea cu publicul va fi reluata marti 25 iunie, cand va fi program normal, de la 8:00 la 16:00. Cei care sunt in ultima zi de plata, pot achita factura prin virament bancar sau prin pay-point-urile amenajate in oras.

Astazi va fi suspendat programul cu publicul si la Aquatim si Colterm. Lipsa apei reci, infundarea canalului sau alte probleme ale relelelor publice de apa si canalizare pot fi anuntate la numarul de telefon 0256 201 362, iar o echipa de urgenta se va deplasa la fata locului.

Printre cei care au liber astazi se numara si profesorii. A treia proba de Bacalaureat, evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba straina, va incepe de maine.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO