Arta culinara imbinata cu arta teatrala intr-un parc din Timisoara

11-05-2012 10:35


Combinatia "s-a vandut ca painea calda" in randul zecilor de spectatori care au admirat o piesa de teatru cu totul si cu totul deosebita.

De toata savoarea s-au ocupat o mana de tineri actori polonezi, care au transformat cativa metri patrati de iarba intr-o adevarata scena de teatru, unde au gatit bucate alese.

 

Spectatorii au urmarit cu sufletul la gura piesa "Bucatarii Buclucasi", un duel aparte, intre doua echipe de bucatari. Intr-o tabara erau baietii, care pregateau o masa selecta, de restaurant, iar in cealalta se regaseau domnisoarele bucatarese, care priveau ritualul de pregatire a mesei mult mai relaxate.

 

Competitia a atins punctul culminant atunci cand cele doua tabere s-au luptat, la propriu, iar in aer au zburat ingrediente de tot felul, de la pepene rosu pana la pet-uri cu suc sau ketchup.

 

Cei doi "meseni" care isi asteptau meniul s-au ales intr-un final cu o cina “copioasa". Cativa pestisori dintr-o conserva au fost cei care le-au potolit foamea.

Spectatorii, desi au privit cu o oarecare teama in anumite momente, au fost cu totul captivati de spectacol.

Reprezentatia face parte din seria de evenimente a Festivalului European al Spectacolului, desfasurat zilele acestea la Timisoara.

VIDEO PROTVPLUS.RO