Actiune si adrenalina pentru elevii din Timisoara care au participat la Ziua Jandarmeriei Romane

02-04-2013 12:08


  Atacuri teroriste, rapiri, luari de ostatici si foarte multa actiune. De asta s-au bucurat in aceasta dimineata sute de copii din Timisoara care au fost invitati la aniversarea a 163 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane.

Demonstratiile i-au tinut cu sufletul la gura atat pe copii, dar si pe dascali. Multi dintre ei au tinut sa imortalizeze cu telefoanele mobile momentele pline de adrenalina care s-au petrecut intocmai unor scenarii reale.

Inspirati din viata de zi cu zi, jandarmii le-au prezentat elevilor diferite situatii de alerta in care sunt nevoiti sa intervina in forta. Din scenariu nu au lipsit impuscaturile, cainii special antrenati sa imobilizeze infractorii si demonstratiile de arte martiale.

Sutele de elevi veniti de la scoli din Timisoara, dar si din judet au aplaudat fiecare scena tensionata care s-a petrecut chiar sub ochii lor. Unii dintre ei, de-abia au reusit sa-si stapaneasca emotiile.

Pret de cateva ore, trupele de jandarmi le-au oferit celor prezenti un spectacol de neuitat. S-au pregatit pentru asta aproape o saptamana.

Pentru maine, jandarmii au pregatit o noua demonstratie, de data aceasta in fata oficialitatilor locale, dar si o parada acompaniata de fanfara.


 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO