60 de persoane vor participa la un maraton de inot in bazinul Bega, de ziua Mondiala a Apei

Ultima actualizare: 25-03-2014 06:49
inot

Pentru a celebra Ziua Mondiala a Apei care se sarbatoreste in 22 martie, 60 de iubitori ai inotului vor participa la un maraton de inot, eveniment care se va desfasura in acest weekend in bazinul „Bega” din Timisoara (Zona Circumvalatiunii).
 

Evenimentul este adresat tuturor celor care sunt pasionati de inot, indiferent de viteza sau tehnica in practicarea inotului, si care au implinit 18 ani.

Maratonul de inot se desfasoara pe durata a 24 de ore, incepand de sambata, 22 martie, ora 13:00, nonstop, pana duminica, 23 martie, ora 13:00 (inclusiv pe durata noptii). Cele sase echipe inscrise sunt formate din 8 titulari si vor inota sub forma de stafete, in reprize de cate 30 de minute, o data la 4 ore (maximul de timp inotat de o persoana fiind de 3 ore).

Primii trei concurenti, in raport cu distanta inotata pe durata evenimentului, pe genuri (femei/barbati) si categorii de varsta vor primi diplome si cate o pereche de ochelari de inot

Echipele de pe primele 3 locuri si concurentul, respectiv, concurenta cu cel mai mare numar de kilometri inotati pe durata evenimentului, vor primi, de asemenea, diplome.
La sfarsitul competitiei, participantii care nu au obtinut o diploma in cadrul concursului, primesc un certificat de participare.

Organizatorii pun la dispozitia participantilor pachete de hrana, shake-uri proteice, batoane de cereale, dextroza, banane, apa.

Evenimentul este organizat de Clubul de Inot Masters Timisoara in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis si Facultatea de Educatie Fizica si Sport (UVT).

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO