300.000 de euro a costat "fericirea si bogatia" unor oameni naivi din Timis. Cum au fost pacaliti

30-05-2013 09:52

 Retea de inselaciune destructurata de politistii si procurorii DIICOT.In centrul acesteia se afla o femeie din Pischia care ar fi pacalit mai multe persoane credule carora le-ar fi cerut bani pentru a le “rezolva” problemele.Prejudiciul e de 300.000 euro.

UPDATE ora 15:45 Trei dintre suspectii ridicati in cursul diminetii de politistii de la Crima Organizata au primit mandate de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile, iar pentru cel de-al patrulea instanta a dispus obligarea de a nu parasi tara, pe o perioada de 30 de zile.  

Femeia in varsta de aproximativ 40 de ani le-ar fi spus oamenilor ca ii va ajuta sa aiba noroc, bogatie, iar unei femei i-ar fi promis chiar ca va merge la o vrajitoare pentru a-i aduce inapoi barbatul. Bineinteles, totul contracost. Victimele au cazut in plasa si femeia ar fi reusit astfel sa castige prin inselatoriile ei suma de 300.000 de euro.

Mai mult decat atat, femeia avea si doi complici. Cand oamenii ii spuneau ca nu mai aveau bani, aceasta isi suna imediat doi “prieteni” care erau dispusi sa le dea oamenilor bani cu camata. Persoanele credulce mergeau imediat la notar si unii dintre ei isi puneau casele gaj pentru banii imprumutati.

In aceasta dimineata, femeia din Pischia cat si cei doi complici ai sai din Timisoara au fost retinuti de politisti si dusi la sediul DIICOT pentru audieri.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO