3.000 de voluntari au pus mana pe saci si manusi si au curatat judetul Timis de deseuri

Ultima actualizare: 22-06-2012 21:48
let's do it timisoara

Si la Timisoara s-a dat startul curateniei nationale. In tot judetul, aproape 3000 de voluntari s-au inscris pana azi dimineata.

Inca de la primele ore ale zilei, acestia au pus mana pe saci si manusi si au luat la pas cele mai poluate zone din oras.

Desi nu lipseau deseuri, de tot felul, cei care au participat si la editiile trecute, dar si organizatorii, spun ca anul acesta orasul este mult mai curat.

La actiune au fost prezenti si cativa voluntari jandarmi, care, echipati in uniforma de serviciu, au dat o mana de ajutor mediului inconjurator.

In timp ce voluntarii Let’s do it ajutau la curatarea zonelor poluate, la cativa metri mai incolo, o domnisoara se bucura de o frumoasa zi insorita, de sambata...la plaja.

Dupa nici 3 ore, zonele care mai devreme au fost vizitate de cetatenii cu spirit civic, au mai primit niste musafiri. Cativa timisoreni mai petrecareti din fire, si-au instalat gratarul, pe iarba proaspat curatata, iar in cateva minute carnea sfaraia deja, spre deliciul gurmanzilor veniti la iarba verde.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO