Un cartier intreg din Timisoara ramane astazi fara gaz. Vezi care sunt strazile afectate

08-01-2013 09:15


gaz

 Timisorenii care locuiesc in zona Steaua vor ramane astazi fara gaze natural, incepand cu ora 09:00. Acest lucru se va intampla pentru cuplarea unui tronson din noile conducte la sistemul de distributie E.ON Gaz.

 Compania a modernizat peste cinci kilometri din reteaua de distributie a gazelor natural in zona Steaua. Investitia in valoare de aproximativ 1,5 milioane de lei asigura imbunatatirea parametrilor de distributie a gazelor natural pentru consumatori.
Astfel, strazile Bujorilor, Fratelia, Arhitect Victor Vlad, Nicolae Boboc, Steaua, Eternitatii, Intrarea Florilor, Martir Herman Sporer, Barsei, Secerii si Titus Muresan, nu vor fi alimentate cu gaz pana marti seara la ora 20:00.

Compania de gaz solicita consumatorilor sa inchidă toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

In cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati să anunte imediat dispeceratul de urgent al E.ON Gaz Distributie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 sau 0265.200.928.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO