Politistii au ridicat 10 kilograme de mercur, ce urmau sa fie comercializate. Cat costa un kilogram

24-10-2013 11:30


mercur

 Trei perchezitii domiciliare au fost efectuate de politistii din Timis in aceasta dimineata, doua in Timisoara si una in localitatea Giroc, in urma carora au fost descoperite 10 kilograme de substanta argintie, susceptibila a fi mercur.

 Oamenii legii au avut in vizor mai multe persoane suspectate de trafic cu substante toxice. La una dintre locuintele perchezitionate, politistii au gasit doua recipiente din plastic, care contineau 10 kilograme de substanta de culoare argintie, susceptibila a fi mercur. Intreaga cantitate a fost ridicata de oamenii legii care urmeaza sa stabileasca cu exactitate daca intr-adevar este vorba despre mercur.

Barbatul in locuinta careia a fost gasita substanta, in varsta de 60 de ani, a declarat la audieri ca intentiona sa o comercializeze contra sumei de 2000 de euro pe kilogram.

“Atat barbatul de 60 de ani, cat si fiul acestuia de 31 de ani, au fost condusi la sediul politiei, pe numele lor fiind intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracţiunii de trafic de substante toxice”, au transmis reprezentantii Politiei Timis.

Cercetarile continua in acest caz.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO