1 Mai sarbatorit la strand. Vezi unde se da startul la balaceala in Timisoara!

30-04-2012 12:01


strand

Daca unii timisoreni aleg picnicul sau gratarele, alti isi pot petrece ziua de 1 Mai, sub razele soarelui, in bazin. Mai multe stranduri din Timisoara isi deschid portile in prima zi a lunii lui Florar.

Prima zi de balaceala la No Name incepe maine de la ora 13:00. Toti cei care sunt dispusi sa renunte la traditionalul gratar la iarba verde, sunt asteptati la strand. Aici vor avea parte de multe surprize din care nu vor lipsi activitatile sportive sau prezentarile de moda. Si pentru ca ziua sa se termine intr-o atmosfera de exceptie, frumoasa Antonia va sustine un concert de la ora 21:00. Intrarea este libera.

Si cum temperaturile vor ajunge la 30 de grade, maine isi mai deschide portile si strandul Sun Beach. Aici, maine dimineata la ora 10:00 se da startul la balaceala. Spatiul pune la dispozitie doua piscine, una pentru copii si un jacuzzi in aer liber. Pretul pentru inchirierea unui sezlong este de 24 de lei, iar pentru un pat 29 de lei.

Cei care prefera strandul UMT, vor trebui sa mai astepte cateva zile. Acesta nu se va deschide maine pentru ca mai are nevoie de pregatiri. Cel mai probabil deschiderea strandului va fi peste doua saptamani.

Strandul Termal se deschide de sambata. Pentru adulti biletul va costa10 lei, iar pentru copii, 5 lei. Pana cand vremea se va incalzi orarul de functionare va fi de la 8 la 20, iar cand vara isi va intra pe deplin in drepturi, strandul va fi deschis non-stop.

Daca v-ati simtit bine impreuna cu prietenii la prima balaceala din acest an, nu uitati sa ne trimiteti fotografii pe pagina noastra de facebook Stirileprotv.ro/vest.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO