Tampa Bay s-a impus în Super Bowl 2021. Tom Brady a obținut al șaptelea titlu de campion în NFL

08-02-2021 09:32


Tom Brady

Echipa Tampa Bay Buccaneers a câştigat pentru a doua oară în istoria sa trofeul Super Bowl, detronând-o pe Kansas City Chief, formaţie pe care a învins-o cu 31-9 în finala Ligii profesioniste de fotbal american (NFL).

Cu această ocazie celebrul quartreback Tom Brady, în vârstă de 43 ani, şi-a trecut în palmares al şaptelea titlu de campion al NFL în 21 de sezoane, confirmând încă o dată că este cel mai mare jucător din istoria acestei competiţii.

Brady a fost desemnat, de altfel, cel mai valoros jucător (MVP) al meciului, pe parcursul căruia şi-a condus echipa cu o mână de fier, reuşind trei lansări de touchdown, fructificate de colegii săi din ofensivă.

Buccaneers, care cucerise primul său trofeu în 2003, a devenit cu această ocazie prima echipă din NFL care a disputat un Super Bowl pe propria arenă, Raymond James Stadium.

Din cauza măsurilor pentru combaterea Covid-19, în tribune au fost prezenţi doar 25.000 de spectatori, inclusiv 7.500 de angajaţi ai serviciilor de sănătate, presăraţi printre 30.000 de decupaje de carton cu feţe fericite, potrivit Agerpres.

Vedeta muzicii country Eric Church şi cântăreaţa Jazmine Sullivan au interpretat imnul Statelor Unite, în timp ce tradiţionalul show din pauza Super Bowl-ului a fost susţinut de solistul R&B The Weeknd.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO