Sloane Stephens, mesaj emoționant după ce a pierdut în fața Simonei Halep


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 13 August 2018 18:39
Categorie: Stiri Sport
Simona Halep la Montreal

Simona Halep este pentru a doua oară campioană la Montreal.

La finalul partidei, după discursul rostit în limba engleză, sportiva i-a mustrat pe susţinătorii români din tribune, care au strigat lozinci anti-PSD pe parcursul meciului, şi i-a rugat să repecte terenul de tenis.

După patru partide jucate în doar 48 de ore, românca a încheiat Rogers Cup cu un as superb.

Simona Halep: ”A fost o săptămână extraordinară, simt că am jucat cel mai bun tenis al meu. La un moment dat, m-am simţit aproape moartă după prima zi, dar am luptat.''

În tribune au fost, ca de fiecare dată, mulţi români, iar unii dintre ei au început să strige mesaje anti PSD în momente cheie ale meciului. De două ori când Sloane Stephens se pregătea să servească. Şi a treia oară când Halep era la o minge de meci.

Supărată, Simona i-a certat pe cei care s-au manifestat astfel pe o arenă sportivă.

Simona Halep: ”Mulţumesc pentru susţinere şi pentru cei care au fost altfel astăzi, vă rog, data viitoare când veniţi pe un teren de tenis să respectaţi această încăpere, pentru că este mult prea deosebită pentru altfel de lucruri.''

La finalul unei partide superbe, Halep a fost aplaudată la scenă deschisă şi şi-a sărutat fericită cel de al doilea trofeu câştigat în doar două luni, după cel de la Paris.

Adversara ei, locul 3 WTA, a mărturisit că întâlnirile cu Simona o transformă într-o jucătoare şi mai bună.

Sloane Stephens: "Îmi pare rău că am pierdut, dar nu e atât de rău să pierzi în faţa locului unu din lume.

Simona Halep a câştigat astfel al 18-lea trofeu WTA din carieră, o jumătate de milion de dolari, dar şi aprecierile presei din străinătate: ''Halep rămâne regina tenisului'', ''Halep a demolat rezistenţa lui Stephens'' sau ''Simona Halep şi Sloane Stephens au oferit un nou meci epic''- au titrat cele mai importante publicaţii ale lumii.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO