Simona Halep, ironizată după primul meci în echipamentul Nike roz

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
simona halep
AFP/Getty Images

Simona Halep a debutat miercuri în echipamentul Nike, la turneul de la Doha, iar hainele noului sponsor i-au purtat noroc.

Halep a învins-o pe Makarova cu 6-3, 6-0, mulţi fani i-au apreciat atât jocul, cât şi vestimentaţia, dar au existat şi cârcotaşi care au luat-o peste picior pe constănţeancă.

Nike nu a creat haine personalizate pentru Simona Halep, tenismenele care beneficiază de linii speciale de echipament din partea colosului american fiind doar Maria Şarapova şi Serena Williams.

A doua jucătoare a lumii a îmbrăcat un echipament comun, de culoare roz somon, cu care se afişează foarte multe sportive din circuitul WTA, iar Halep nu a scăpat de glumele haterilor.

”Cum o recunoaștem acum de Svitolina? Nike trebuie să amestece lucrurile putțin, obsesia pentru roz devine dureroasă pentru ochi”, a scris pe Twitter un internaut.

”Chiar i-au dat lui Halep costumul roz obișnuit pe care l-au dat fiecărei atlete Nike? Aș fi crezut că numărul 2 mondial va primi propriul ei costum”, a fost un alt mesaj.

”Costumele de anul acesta au fost îngrozitoare. Cine a creat pantalonii scurți de la Nike și Adidas? Ambele arată ca niște scutece uriașe. Câteva dintre costumațiile roz ale bărbaților au fost ok, dar tot arătau ca niște sandvișuri cu napolitană și înghețată”, a scris un alt internaut.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO