Satul Olimpic din Rio, "prea ca la tara", Sportivele noastre au plecat in oras dupa "bunatati": matura, mop, hartie igenica

01-08-2016 08:44


sportive in satul olimpic

 In prima lor zi libera, sportivele noastre de la Rio au fost nevoite sa mearga dupa produse de curatat, pentru a mai remedia situatia jalnica din Satul Olimpic.

 Scrimera Ana Maria Popescu (Branza), multipla campioana europeana, campioana mondiala si vicecampioana olimpica, povesteste pe pagina sa de Facebook cum a mers impreuna cu colegele ei la shopping dupa “bunatati” in Rio. E vorba de matura, mop, detergent, umerase de haine, lighean hartie igenica si alte produse care se gasesc chiar si in hotelurile de 2 stele – dar nu si in Satul Olimpic din Brazilia.

Cu cateva zile inainte, Ana Maria Popescu si colega ei, Simona Gherman, au povestit cum au reparat boilerul din camera ca sa aiba apa calda.

Conditiile mizere din Satul Olimpic au fost reclamate si de lotul Australiei, care s-a mutat temporar la hotel, deoarece in camerele pe care le primise firele electrice ieseau din pereti, chiuvetele erau infundate iar WC-urile nu functionau. Si sportivii din Belarus, Kenya si Suedia s-au plans, iar argentinienii au acuzat Brazilia de „sabotaj”.

Foto: Ana Maria Branza Official/Facebook

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO