Presa franceza: "Nationala trebuie sa-i pupe picioarele lui Payet. Golul contra Romaniei o sa ajunga la Muzeul Luvru"

Ultima actualizare: 14-06-2016 00:07
nationala

Romania a fost mult mai periculoasa decat ne asteptam a scris site-ul 20minutes.fr la finalul meciului de deschidere de la UEFA EURO 2016.

"Jucatorii nationalei trebuie sa-i pupe picioarele lui Payet toata noaptea. Golul sau contra Romaniei va ajunge la Luvru"  asa a comentat 20minutes.fr rezultatul meciului dintre Franta si Romania.

Publicatia britanica The Mirror a scris dupa meciul de deschidere al Euro-2016 ca formatiile care subestimeaza nationala Romaniei o fac pe riscul lor, iar reprezentativele Albaniei si Elvetiei ar trebui sa fie constiente ca jucatorii lui Anghel Iordanescu nu au venit in Franta sa faca figuratie. "Romania a avut un inceput mai impunator. Hugo Lloris a trebuit sa fie atent pentru a-i contracara pe Stancu si Andone, care au fost agonizant de aprope de a marca. A fost un semnal de trezire pentru Franta, dar Romania nu a terminat aici, facand o noapte de teste pentru Deschamps. Apararea lor, atat de puternica in calificari, a fost bine organziata, dar a fost de asemenea de remarcat cat de multi oameni ducea Romania in atac imediat ce recupera mingea. Cei doi mijlocasi centrali au trimis bombe inainte si Cristian Sapunaru si-a intins picioarele ca sa acopere o suprafata mai mare.(...) Albania si Elvetia sa fie avertizate: e clar ca trupa lui Anghel Iordanescu nu a venit aici sa faca numarul de echipe", a scris The Mirror, citat de news.ro.

Daily Mail i-a remarcat pe fundasii centrali Vlad Chiriches si Dragos Grigore, care au aratat de ce "parteneriatul lor a fost o piatra de temelie a succesului din preliminarii."  "De ce alti jucatori ai Frantei (n.r. - in afara de Payet) nu au stralucit?", s-a intrebat BBC: "Creditul trebuie sa fie al Romaniei, care a aratat de ce a avut defensiva cu cele mai bune cifre in preliminarii".
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO