Naomi Osaka a dezvăluit ce i-a șoptit Serena Williams la ureche după finală

13-09-2018 20:59


Naomi Osaka, Serena Williams

Naomi Osaka, regina din acest an de la US Open, a declarat în emisiunea lui Ellen DeGeneres că nu se simte eclipsată de scandalul făcut de Serena Williams după finală, relatează BBC.

Osaka, în vârstă de 20 de ani, a câştigat faimă internaţională sâmbătă, când a învins-o pe americanca Serena Williams, de 36 de ani, la Flushing Meadows, devenind prima jucătoare japoneză care a câştigat un turneu de Grand Slam la single.

În timp ce a primit trofeul, publicul american fluiera. După ce Williams l-a făcut "mincinos" pe arbitru, acesta i-a aplicat şi al treilea avertisment, sinonim cu un ghem pierdut, o sancţiune rară la acest nivel. A urmat un scandal imens.

Atunci am crezut că mă fluieră pe mine. Nu știam ce se întâmplă. Era un zgomot puternic și stresant.” a spus Osaka în The Ellen DeGeneres' Show.

”Când este mică, ești învățată să nu te uiți la adversar când acesta este furios, te întorci cu spatele și te concentrezi. Voiam să știu ce se întâmplă. Auzeam zgomotele mulțimii și voiam să mă întorc.” a mai povestit ea.

Japoneza a dezvăluit și ce i-a șoptit Serena la ureche în timpul prezentării. ”Mi-a spus că e mândră de mine și că mulțimea nu mă fluiera pe mine.”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO