Delegatia Australiei la Jocurile Olimpice refuza sa se cazeze. Neregulile gasite la resortul din Rio

25-07-2016 16:10


Jocurile Olimpice 2016

Australia refuza sa se cazeze in in spatial destinat sportivilor olimpici. Reprezentantii Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro incearca sa gaseasca o solutie.

Australia nu doreste sa se mute in resortul unde trebuie sa fie cazati sportivii, invocand motive de acomodare, potrivit BBC.

Probleme precum toaletele infundate sau scurgerile tevilor sunt doar cateva motive pentru care reprezentantii Australiei doresc imbunatatirea conditiilor.

Comitetul Olimpic International a anuntat ca: “se incearca gasirea unei solutii”.

Sportivii trebuiau sa fie cazati intr-un resort ce a costat aproximativ 1,5 miliarde de dolari, ce include 31 de terenuri de tenis, terenuri de fotbal, sapte piscine, toate disponibile pentru cei 18,000 de sportivi ai jocurilor.

In urma sesizarilor facute de catre delegatia Australiei, au fost angajati inca 1,000 de oameni, pentru rezolvarea intregii situatii, dar se pare ca problemele cu tevile nu au disparut inca.

“Din cauza problemelor, inclusiv cele cu gazele, curentul electric si instalatiile sanitare, am decis ca niciun sportiv sa nu se mute in spatial care ne-a fost alocat”, potrivit unei declaratii postate pe site-ul delegatiei australiene.

In acest moment, se lucreaza intens pentru remedierea problemelor.

 

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO