Australian Open 2018. Românii prezenți în primul tur. Monica Niculescu și Marius Copil, eliminați

15-01-2018 10:03


simona halep

Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, a debutat luni, 15 ianuarie, la Melbourne.

Simona Halep va debuta la Australian Open 2018 contra unei jucătoare care a primit wild-card din partea organizatorilor: australianca de 17 ani Destanee Aiava (193 WTA). Simona Halep, dacă va trece de turul I, va întâlni învingătoarea duelului Bouchard - Dodin.

România a avut şase jucătoare direct pe tabloul principal de simplu de la turneul Australian Open, Simona Halep, principala favorită, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

Mihaela Buzărnescu va juca împotriva lui Wozniacki în primul tur al turneului Australian Open, luni, la ora 10:00.

Monica Niculescu a fost învinsă în duelul cu cu Mona Barthel.

Irina Begu a învins-o pe Ekaterina Makarova, în trei seturi., Ana Bogdan o va întâlni pe Kristina Mladenovic, iar Sorana Cîrstea va juca împotriva Zarinei Diyas.

Site-ul oficial de la Australian Open îi dedică Simonei un amplu material în care vorbește despre posibilitatea ca Halep să își treacă în cont la Melbourne primul Grand Slam din carieră.

Cea mai bună performanță a Simonei Halep la Australian Open rămâne calificarea în sferturi, în doua randuri, 2014 și 2015, fiind învinsă la acel moment de Dominika Cibulkova, respectiv Ekaterina Makarova.

Organizatorii primului turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open, au oferit, vineri, primele informaţii în ceea ce priveşte programul ediţiei 2018: în prima zi de întreceri pe tablourile principale de simplu se jor juca meciurile de pe jumătatea numărului unu la masculin - Rafael Nadal, şi de pe jumătatea numărului doi - la feminin, Caroline Wozniacki.

Simona Halep va debuta la ediţia din 2018 a Australian Open marţi, la fel ca Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO