Ziua in care Cadillac-ul a concurat pe picior de egalitate cu o batrana Dacie. Parada masinilor retro, organizata in Romania

Dată publicare: 22-04-2017 18:41
Dată actualizare: 25-04-2017 07:09


parada

A fost ziua in care Cadillac-ul a concurat pe picior de egalitate cu o batrana Dacie sau cea in care Trabantul s-a luat la intrecere cu Mustangul.

Toate aceste lucruri au fost posibile la parada masinilor retro, organizata in mai multe orase din tara. La malul marii, 30 de automobile au fost expuse pe faleza de la Casino.

Dupa o defilare prin oras, precum modele pe podium, masinile retro au stat cuminti sa fie fotografiate intr-un cadru perfect. Cel mai laudat a fost un Cadillac.

Proprietarul unei motociclete rusesti n-a rezistat pana n-a facut si o tura la malul marii.

La Baia Mare, parada retro a fost marcata de un moment cu totul special. Paul Alexandru, un bebelus de doar 3 saptamani, si-a primit botezul printre masini de epoca, iar acum este cel mai tanar membru din clubul automobilistilor.

La Piatra Neamt, chiar daca a fost frig, zeci de oameni s-au adunat sa admire masinile vechi. Daciile noastre au trezit amintiri.

Parada va continua in saptamanile urmatoare si in alte oras din tara, care sambata au amanat evenimentul din cauza vremii.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO