Vrei sa-ti redecorezi casa? Vezi care sunt tendintele pentru 2011

24-01-2011 00:00


Pentru pasionatii de design interior, fiecare inceput de an inseamna preocuparea pentru tendintele de care trebuie sa tina seama ca sa aiba mereu un camin la moda. Parisul da startul si face legea.

Oricat de mult ati pune pret pe ce se poarta, mai presus de orice o casa trebuie sa transmita o senzatie, stare, trebuie sa te faca sa te simti bine.

Designerii de la Ateliers Bodart declara ca dupa ce s-au folosit ani de zile "spatiile deschise" s-a ajuns la concluzia ca totusi oamenii, oricat ar fi de comunicativi, dau randament mai mare daca au putina intimitate. Asa ca au gandit piese de mobilier care sa le ofere asta, atat le birou cat si acasa.

O schimbare evidenta este renuntarea intr-o oarecare masura la simplitate. Tapetul isi reia locul pe perete.

Si intoarcerea catre tot ce este natural, manual, traditional ramane in voga. Covoarele se fac in tehnica celor persane, obiectele gasite prin curtile taranilor devin piese de mobiler.

Daca ati terminat de decorat intreaga casa, nu cumva sa uitati de gradina sau de intrarea in apartament. Prima impresie conteaza. Iar ghivecele mari cu arbusti atent taiati si florile fac oricui ziua mai frumoasa.

VIDEO PROTVPLUS.RO