Vis implinit dupa aproape doua decenii pentru o romanca: Victorita a devenit mama la 48 de ani. Medicii vorbesc de un caz rar


Ultimul update: Miercuri 07 Septembrie 2016 06:55
Data publicarii: Duminica 04 Septembrie 2016 18:22
Categorie: Stiri Sociale

Vis implinit, dupa mai bine de doua decenii in care si-a dorit sa devina mama, pentru o femeie in varsta de 48 de ani, din Bucuresti.

Ea a reusit sa aduca pe lume un baietel sanatos si voinic, care a cantarit la nastere patru kilograme si jumatate. Cazul este unul rar, potrivit medicilor de la spitalul Filantropia, mai ales ca mama nu a apelat la tratamente de fertilitate sau la inseminare artificiala.

De 25 de ani asteapta Victorita Paun sa isi stranga in brate odorul. Acum nu se mai satura sa il priveasca.

Victorita Paun: “Este o minune, mi l-am dorit toata viata si nu ma mai asteptam la o asa minune de la Dumnezeu, la varsta de 48 de ani sa reusesc sa am un copil. Sunt asa fericita ca nu se poate reda. Simti in interior o legatura divina, un moment de legatura cu Dumnezeu. Tot timpul m-am rugat si am sperat."

Baietelul a primit numele Vlad Alexandru, iar parintii il considera un dar. ''Sanatos sa fie si sa aiba gramul acela de noroc dat de Dumnezeu. E fenomenal sa fii mama si prima data cand ti-l da la piept si simti, parca vine de undeva si a deschis ochii, s-a uitat la mine, cum ne-am atins asa imediat a fost curios sa vada."

Medic primar: ''Un copil mare, sanatos, de 4,5 kg. A fost o operatie de cezariana avand in vedere varsta mamei si greutatea lui. De obicei noi suntem promotorii nasterii naturale.”

Mama si pruncul vor mai ramane cateva zile sub supravegherea medicilor .
 

Imunitatea mamei scade in timpul sarcinii, pentru ca fatul sa fie in siguranta. Cum ne aparam de HIV si virusurile hepatitice
Ce efecte ar putea avea paracetamolul luat in timpul sarcinii. Producatorii de la noi ii contrazic pe medicii americani
VIDEO PROTVPLUS.RO