Sotul prezentatoarei TV din Arad a fost inmormantat. A fost condus pe ultimul drum cu motociclete turate la maxim

21-03-2015 17:40


Sute de oameni l-au condus, sambata, pe ultimul drum pe Valentin Costea, un cunoscut organizator de curse auto din Arad.

Prietenii ii spuneau Kidul, iar in ultimele doua saptamani, cat a fost in coma, s-au rugat pentru viata lui, sperand intr-un miracol. In varsta de 36 de ani, barbatul a fost batut cu salbaticie de un angajat care i-a luat portofelul. A intrat in coma si nu a mai putut fi salvat.

Valentin Costea avea un atelier auto in Arad si era extrem de pasionat de masini si curse. Sambata, sute de apropiati l-au condus pe ultimul drum asa cum si-ar fi dorit: cu motoarele turate. Timp de doua saptamani, Kid-ul, cum ii spuneau prietenii, a fost internat la terapie intensiva in Timisoara si cu totii au sperat intr-o minune. Starea lui era insa prea grava, iar miercuri inima i-a cedat.

"Mi-l aduc aminte de mic. Mergeam la el la atelier sa il vad cum lucreaza si de atunci am ramas prieteni... ce sa simt acum? Un gol imens...", a spus un prieten.

Prietenii si-au luat ramas bun si pe pagina lui de Facebook, unde au scris zeci de mesaje. "Ai plecat mult prea repede... nu te voi uita niciodata... Lumea Racing-ului din Romania a pierdut un campion".

Valentin a fost batut in atelierul sau de un angajat, care i-a luat portofelul. Un prieten l-a gasit inconstient, intr-o balta de sange. Neurochirurgii i-au indepartat o parte din craniu, pentru a scadea presiunea de la nivelul creierului, dar Valentin nu si-a mai revenit.

"Sunt clipe grele, dar pe langa legile care il pedepsesc pe criminal, sper sa primeasca si o pedeapsa divina", a spus Diana Costea, sotia lui Valentin.

Agresorul lui Valentin este arestat preventiv pentru 30 de zile si va fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

VIDEO PROTVPLUS.RO