Sex-shopurile strica imaginea Capitalei. Asta cred consilierii Primariei


Ultimul update: Sambata 28 Iulie 2012 01:37
Data publicarii: Miercuri 01 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Sociale

In consecinta, au votat mutarea acestora la periferie. Este vorba de un obiectiv al nou infiintatei Asociatii pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Bucuresti.


Cel care a avut aceasta initiativa este consilierul PD-L Mihai Atanasoaie.

Practic, in nicio capitala europeana n-o sa gasiti o sumedenie de sex-shopuri. Mi se pare firesc ca aceste magazine sa existe, dar in zone delimitate clar
Calin Murg, Consilier PD-L Primaria Bucuresti
Intre obiective precum conservarea mediului inconjurator si a patrimoniului cultural istoric al Bucurestiului, acesta a strecurat si amendamentul conform caruia magazinele pentru adulti trebuie sa dispara din centrul orasului.

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului este un proiect al Primariei Capitalei, la care se lucreza de mai bine de trei ani. Prin votul unanim favorabil al consilierilor Primariei, s-a demarat si constituirea legala a asociatiei, care va deveni functionabila dupa indeplinirea tuturor formalitatilor legale.

Calin Murg, consilier PD-L in cadrul Primariei Bucuresti, a declarat ca asociatia isi propune obiective precum organizarea de evenimente si targuri pentru promovarea turismului in Capitala sau sprijinirea unor programe de formare profesionala in vederea crearii de profesionisti in domeniul turismului.

Tu ce parere ai despre aceasta initiativa?

10 mituri despre sex!
Din categoria
Un pedofil a fost retinut in timp ce voia sa abuzeze sexual o fetita
VIDEO PROTVPLUS.RO