S-a trezit cu doi mistreți în grădină. Pățania unui bărbat din Bistrița. VIDEO

07-05-2018 22:19


Un bărbat care locuiește la periferia orașului Bistrița a avut parte de o sperietură zdravănă, luni, când s-a trezit cu doi porci mistreți în grădina casei.

Pentru că mistreții nu dădeau niciun semn că au de gând să se întoarcî în pădure, bărbatul a apelat la ajutorul autorităților.

Astfel, la orele după amiezii, la fața locului au intervenit Jandarmeria, Garda de Mediu, un medic veterinar de la Direcția Sanitar-Veterinară, un paznic al fondului de vânătoare Cușma, precum și un angajat al serviciului de ecarisaj al Primăriei Bistrița.

”Doi porci mistreți, un mascul și o femelă, au fost tranchilizați în grădina unei familii din Unirea. Au fost solicitați să intervină reprezentanți ai SVSU, Garda de Mediu, un paznic din fondul de vânătoare Cușma, un reprezentant pe linie de ecarisaj al Direcției de Servicii Publice. Jandarmii au izolat zona pentru siguranța locuitorilor. S-a intervenit de către specialistul pe linie de ecarisaj pentru tranchilizarea animalelor sălbatice. Acestea au fost transportate într-o zonă special destinată acestora, pe raza fondului forestier Cușma”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgeta Cășvan.

Operațiunea a durat câteva ore bune, timp în care animalele au fost tranchilizate și transportate în fondul de vânătoare, pentru a se putea trezi în mediul natural.

Alți doi mistreți, un adult și un pui, au fost zăriți ieri în cartierul Ghinda, aproape de liziera pădurii.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Tags: mistreti, bistrita,

VIDEO PROTVPLUS.RO