Protest inedit la Sfantu Gheorghe, scris cu carnati!

16-05-2010 00:00


Parada Carnatilor Covasna

Unii dintre participantii la Parada Carnatilor de la Sfantu Gheorghe si-au amenajat standurile in asa fel incat sa aminteasca de criza economica si de masurile de austeritate anuntate de Guvern.

Una dintre atractiile Paradei Carnatilor, organizata sambata la Sfantu Gheorghe, a fost un stand al unei echipe din orasul Covasna. Organizatorii au aranjat o poarta secuiasca sculptata, in miniatura, iar inauntru au fost "afumati" carnati, dar si slanina si sunca.

De asemenea, in poarta ei au asezat si un cap de porc vopsit in portocaliu, pe care au scris, cu bucati de carnati, "Boc" si "15 si 25%" - aluzie  la reducerile anuntate de Guvern la pensiile si salariile bugetarilor.

De asemenea, o alta echipa a amenajat "un stand de criza", unde au fost expuse facturi neplatite, doua oua fierte, o coaja de paine si un colt de castravete, iar cu sare era scris, pe masa, "criza".

Cea de-a opta editie a Paradei Carnatilor Covasna a adunat, la Sfantu Gheorghe, 56 de echipe, din care unsprezece din Ungaria, una din Harghita si restul din Covasna.

Sursa: Mediafax

Tags: carnati, proteste,

VIDEO PROTVPLUS.RO