Primele detalii ale nuntii lui Viorel Catarama cu Adina Alberts. Meniul, pregatit de un masterchef
Viorel Catarama si viitoarea sa sotie, medicul Adina Alberts, au pus la punct primele detalii ale nuntii lor.
Mireasa a decis ca rochia pe care o va purta in ziua cea mare sa fie creata de un designer strain, iar ginerele isi doreste ca la eveniment sa fie servite 9 feluri de mancare, asortate cu tot atatea tipuri de vin.
Mai mult, la slujba religioasa va participa si corul Operei Nationale. Insa, de la petrecere va lipsi cel mai cunoscut obicei romanesc: mireasa nu va fi furata.
Viorel si Adina au simtit din prima clipa ca sunt facuti unul pentru celalalt. Anul trecut, la doar doua luni dupa ce s-au cunoscut, a venit si cererea in casatorie. Iar 22 iunie 2013 este data nuntii.
Atat cununia civila, cat si cea religioasa vor avea loc in gradina casei lor de la Snagov. Mirii spun ca le vor fi alaturi doar prietenii de suflet si cei din familie. Oaspetii vor fi serviti cu 9 feluri de mancare de care va fi responsabil masterchef Robert Cruicu, cel care gateste de 12 ani pentru Viorel Catarama.
Fiecare fel de mancare va fi asortat cu un tip de vin, o parte din colectia lui Catarama. Celelalte licori vor fi aduse din Australia, Italia, Statele Unite si Franta.
Desi se anunta un eveniment la care traditiile vor fi pastrate, putem spune totusi ca mireasa nu va fi furata si nici nu va purta basma pe cap.
Cat despre rochie, ea va fi creatia unui designer strain si va fi purtata doar la ceremonia religioasa. Pentru cununia civila si pentru petrecere, Adina Alberts isi doreste alte doua tinute.
"Mie imi plac lucrurile simple si acest lucru o sa se vada si in tinutele de la nunta noastra. Nu vad o trena lunga sau o rochie infoiata, vad ceva simplu si elegant, din materiale de foarte buna calitate", a spus Adina Alberts.
La nunta, atmosfera va fi intretinuta de formatia lui Petre Geambasu si de Daniela Condurache. Mirii vor avea doua perechi de nasi.