Premiera pe piata de asigurari auto din Romania. A fost lansata prima asigurare CASCO All Risks

Ultima actualizare: 15-10-2012 13:07
masini lovite arad

OMNIASIG Vienna Insurance Group lanseaza VIVA CASCO, prima asigurare auto facultativa (CASCO) de tipul All Risks de pe piata asigurarilor din Romania.

VIVA CASCO acopera toate riscurile (All Risks) ce pot provoca daune unui autovehicul.

Pe langa riscurile binecunoscute ale unei polite obsinuite, precum furt sau riscuri catastrofale, VIVA CASCO acopera daunele produse in urma unui eveniment ale carui urmari negative nu sunt sesizabile la momentul producerii, daune urmare a accidentelor de circulatie in afara drumurilor publice, daunele produse de autor necunoscut, vandalism, avarii la elementele vitrate, daune produse din vina unui asigurat cu o polita RCA valabila etc.

De asemenea, polita VIVA CASCO asigura echipamentele suplimentare montate pe autovehicule, roti de rezerva si scule din dotarea standard, apartinand acestora.

Optand pentru achizitionarea acestui produs asiguratul OMNIASIG Vienna Insurance Group are posibilitatea de a alege acoperirea All Risks, pentru toate riscurile, sau una din cele 7 variante cu acoperire punctuala.

In acelasi timp, asiguratul beneficiaza de o protectie dubla integrata (asigurare completa si Asistenta Rutiera), de o teritorialitate extinsa, facilitati de plata, promptitudine, posibilitatea anuntarii producerii unui eveniment asigurat la Call Centr-ul OMNIASIG.

Actuala companie OMNIASIG este rezultatul finalizarii fuziunii dintre BCR Asigurari si vechiul OMNIASIG. Scopul acestei fuziuni a fost crearea unei companii mai puternice, mai mari si mai solide, care sa aiba capacitatea de a oferi clientilor sai o calitate superioara a serviciilor de asigurare si care sa poata deveni lider de piata, obiectiv indeplinit la numai doua luni de la finalizarea procesului de fuziune.

Vienna Insurance Group (VIG) este cea mai bine clasata companie la bursa din Viena conform indicelui bursier ATX. Vienna Insurance Group, cu sediul in Viena, este unul din grupurile de asigurari lider din Europa Centrala si de Est. In afara pietei de origine Austria, Vienna Insurance Group este activa, prin subsidiare si grupuri de asigurari, in 24 de state ale Europei Centrale si de Est.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO