Oferte speciale de sarbatori in magazine. Tinta: cresterea vanzarilor


Ultimul update: Duminica 07 Octombrie 2012 12:31
Data publicarii: Marti 08 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

A inceput nebunia in marile magazine. Culmea, nu clientii se agita, ci comerciantii, care isi fac aprovizionarea pentru sarbatori. Unii au constatat inca din acest weekend ca romanii par pregatiti sa isi umple cosurile si sa goleasca rafturile.

Asa ca de saptamana aceasta comenzile catre distribuitori au crescut in unele magazine cu 60%, in altele chiar s-au si triplat.

Este vorba in special despre produsele specifice sarbatorilor de iarna: cozonac, vin, sampanie, carne de porc, dar si brazi, globuri sau beteala.

Si pentru ca sa vina in ajutorul clientilor care sunt nevoiti sa mai taie din lista de cumparaturi, comerciantii au pregatit si oferte: pentru 20 si pana la 50 de lei puteti cumpara un cozonac romanesc si o sampanie sau unul italienesc si o sticla de vin. Reducerile la astfel de pachete sunt de 50 pana la 80%.

Dupa un an extrem de prost, comerciantilor le-a mai venit inima la loc. Stiu sigur ca inainte de Craciun, fie omul cat de sarac, mai bine se imprumuta, dar nu o sa lase masa goala. Asa ca rafturile se umplu vazand cu ochii, de la zi la zi.

Vanzarile au crescut deja cu 40 poate 60% fata de o perioada normala, mai ales pentru bunatatile care au eticheta pe care scrie pret redus.

Tags: vanzari,

Vis britanic de sarbatori: 33 miliarde de dolari din vanzari online
1 Decembrie salta vanzarile agentiilor de turism cu 20%
Criza, criza, dar la electrocasnice si electronice nu renuntam
VIDEO PROTVPLUS.RO