Nepasarea autoritatilor care ne obliga sa circulam pe sosele pline de gropi a fost taxata de politie. Ce amenda a luat CNAIR

Dată publicare: 24-04-2017 18:12
Dată actualizare: 27-04-2017 07:01


Nepasarea autoritatilor care ne forteaza sa circulam pe sosele pline de cratere sau reparate in bataie de joc a fost taxata de Politia Rutiera.

Autoritatile au amendat cu peste 3000 de lei Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, din cauza gropilor de pe centura Capitalei, aflate in zona podului peste calea ferata, Bucuresti-Constanta.

Deocamdata nu este clar daca banii vot fi dati de companie ori de un angajat scos vinovat de situatie.

Desi au fost numeroase sesizari, amenda pentru gropile de pe centura Capitalei nu a fost data de politisti din proprie initiativa....

Asociatia Romania Fara Gropi: "Buna ziua! Am si eu sa fac o sesizare la dumneavostra, Articolul 96 punctul 1 din Normele de Aplicare la codul Rutier uitati gropi, lipsa marcaje, uitati ce e mai in fata, va rog frumos sa amendati administratorul drumului. Veti fi eroi, credeti-ma, veti fi cei mai iubiti politisti din toata Romania pentru ca ati facut ceea ce trebuie !"

Desi destul de greu, politistii s-au lasat convinsi sa scrie amenda.

Alexandru Vilvoi, Asociatia Romania Fara Gropi: "Le-am spus 'Amenda pentru ca nu se mai poate', sunt informari facute de foarte mult timp, de luni de zile, de ani de zile se stie despre situatia de pe centura de sud a Capitalei, din pacate pe cei de la CNAIR nu ii poti misca decat prin astfel de actiuni."

Situatia este chiar mai grava la rosturile de dilatare de la capetele podului...

Alex Vilvoi: "Asa administreaza CNAIR infrastructura rutiera... Nu ca nu mai exista cauciucul de la imbinare, dar nu mai este nici macar partea metalica de la imbinare"

Pe podul pe care masinile se tarasc cu cel mult 20 de kilometri pe ora, multi soferi considera ca indicatorul care limiteaza viteza la 80 este doar o gluma proasta...


VIDEO PROTVPLUS.RO