Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase urări pentru femeile importante din viața voastră

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 08 Martie 2018 07:03
Categorie: Social
Mesaje de 8 martie

Mesaje de 8 Martie. Ziua Femeii a sosit, prilej pentru care trebuie să sărbătorim și să felicităm femeile importante din viața noatră. La mulți ani tuturor femeilor!

Mesaje de 8 Martie pentru soţie/iubită

Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

Mesaje de 8 Martie.Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor, deşi ei se plâng, dar numai pentru că aşa s-au obişnuit, pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte e. Și pentru tot ceea ce reprezentaţi, pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu. La mulţi ani!

Mesaje de 8 Martie. Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie!

Mesaje de 8 Martie.Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii. Te iubesc!

Mesaje de 8 Martie. Odată cu venirea primăverii, ai venit tu. A răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine. Ți-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta și de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara. Pentru că acolo eşti tu, tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!

Mesaje de 8 Martie pentru mame

Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani!

Mesaje de 8 Martie.O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!

Mesaje de 8 Martie.Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!

Mesaje de 8 Martie.Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea!

Mesaje de 8 Martie.Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!

Mesaje de 8 Martie pentru prietenă/colegă

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos!

Mesaje de 8 Martie.Să fii sănătoasă şi cu o poftă permanentă de o retrezire la viaţă, o veşnică reînoire de forţe şi bucuria de a trăi. Aşa să fie, îţi doresc cu drag!

Mesaje de 8 Martie. Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

Mesaje de 8 Martie.Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!

Mesaje de 8 Martie. La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!

Mesaje de 8 Martie pentru profesoară/învățătoare/educatoare/dirigintă

1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră!

Mesaje de 8 Martie.De 8 martie îți urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!

Mesaje de 8 Martie.Nu există prilej mai minunat de dăruire decât să poți da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poți să înveți cu înțelepciune și răbdare pe cel ce a venit la tine. Pentru călăuzirea pașilor pe drumul vieții și științei, pentru învățarea și cunoștințele dăruite. Vă mulțumim cu respect, doamna profesoară! La multi ani!

Mesaje de 8 Martie.Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de drag pentru fiecare dintre noi. 8 Martie fericit!

Mesaje de 8 Martie.Doamna profesoară, să aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!

Mesaje de 8 martie Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: StirilePROTV

Idei cadouri 8 Martie. Cum să-ți surprinzi iubita de Ziua Femeii
Idei cadouri 8 Martie. Cum să-ți surprinzi iubita de Ziua Femeii
VIDEO PROTVPLUS.RO
metoda accidentul
Motivul pentru care o femeie a fost avertizată că ar putea fi victima unei înșelăciuni
Accident grav în Sibiu. Remorca unui tractor s-a răsturnat peste un copil de 4 ani
O autocisternă cu sodă caustică s-a răsturnat în Vaslui
Singurul câine din România care poate să descopere cadavre înecate
De la ce vârstă te numești bătrân. Efectele unui fenomen fericit
Înșelătorie pe străzile din Brăila. Hering „transformat” în scrumbie
vinuri
Preferințele românilor în materie de vinuri s-au schimbat. Cât plătesc acum pentru o sticlă
Un traficant de droguri, ridicat din curtea ANAF
Ce a scris o tânără pe hârtie pentru o cafea gratis. S-a întâmplat în mai multe cafenele din ţară
Planta românească sortită să dispară din pieţe în ciuda beneficiilor multiple asupra sănătăţii
Englezii au „autostrăzi pentru biciclete”, iar cicliștii de la noi merg printre mașini
Coadă cu scandal ca la tigăi, dar la analize gratuite. "Tot acolo ajungem"