Meditatie si yoga langa Parlament, in timpul votarii motiunii de cenzura. Sute de oameni au sarbatorit Ziua Yoga

Dată publicare: 21-06-2017 18:18
Dată actualizare: 24-06-2017 07:03


In timp ce parlamentarii votau motiunea de cenzura, sute de practicanti yoga s-au adunat in parcul Izvor, de langa Palatul Parlamentului, sa sarbatoreasca ziua yoga in Romania.

Instructorii si cursantii au meditat la pacea spirituala si au incercat sa le transmita si politicienilor energia lor. Organizatorii promit ca anul viitor vor incerca sa tina sedintele de yoga chiar in Casa Poporului.

Sute de practicanti yoga au venit sa se incarce cu energie pozitiva in timp ce liderii partidelor politice se certau pe marginea motiunii de cenzura. Tumultul parlamentar a fost resimtit si de maestrii spirituali chemati sa tina cursuri in parc.

Evenimentul este patronat de Ambasada Indiei in Romania, care si-ar fi dorit sa organizeze ziua Yoga mult mai aproape de parlamentari.

Partha Ray, secretarul general al Ambasadei Indiei la Bucuresti: "Ce propunem sau ce ne-am dori, ar fi ca data viitoare sa facem acest eveniment in Palatul Parlamentului. Nu vibratiile venite din Parlament vor influenta Yoga ci va fi invers, vibratiile yoga vor patrunde in Parlament. Sper ca la anul, Guvernul Romaniei va aproba aceasta cerere."

Pana la pranz, cel putin 400 de persoane au participat la clasele de Yoga din Parcul Izvor. Spre seara organizatorii le-au pregatit o intalnire cu ambasadorul onorific al yoga in Romania, cantareata Loredana Groza. Un eveniment asemanator se va desfasura si la Tuzla incepand cu 29 iunie.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO