Desfigurata de o tumora. Romanii i-au zis ca moare, americanii au salvat-o

×
Codul embed a fost copiat

O fetita din Satu Mare a primit o lectie coplesitoare despre bunatatea strainilor. Doctorii romani i-au mai dat Andreei numai citeva luni de trait dupa ce o tumora i-a desfigurat ochiul drept.

La varsta de 4 ani, Andreei i-a fost descoperita o tumora la ochiul drept. Foarte rapid, tumora a crescut enorm, iar fetita s-a simtit tot mai stinghera si mai izolata la gradinita si apoi la scoala.

Doctorii romani au dat familiei un verdict dureros: tumora era inoperabila. 

Impresionata, una dintre profesoarele fetitei a contactat cativa doctori straini. Din fericire, teribilul diagnostic s-a dovedit a fi eronat.

Apelul disperat a ajuns la un prestigios spital din Massachusetts, dar si in Boston, la un filantrop pe nume Ray Tye, care si-a cheltuit averea platind interventii chirurgicale pentru copii care, altminteri, nu si le-ar fi permis.

Citește și
spital
Romania, te iubesc! Sanatatea e in coma
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

La scurt timp dupa ce a aflat de cazul Andreei, filantropul a murit. Insa, chiar daca el n-a mai apucat sa achite operatia romancei, spitalul a decis ca, in memoria lui Ray Tye, s-o opereze gratis pe copila.

La capatul unei interventii de sapte ore, doctorul Fay a reusit sa salveze pleoapa, muschiul ocular si orbita fetitei. Inainte de a se intoarce acasa, in Carei, judetul Satu Mare, Andreea va trebui sa mai suporte doua operatii de reconstructie. Chiar daca si-a pierdut ochiul drept, castigul este pentru ea urias.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Ancheta si sanctiuni in cazul copilului de 9 ani in coma dupa operatie
Ancheta si sanctiuni in cazul copilului de 9 ani in coma dupa operatie

UPDATE: In timp ce baietelul de 9 ani ajuns in coma in urma unei operatii la glanda suprarenala se afla acum pe mana medicilor de la Viena, la Bucuresti curg sanctiunile in acest caz.

Romania, te iubesc! Sanatatea e in coma
Romania, te iubesc! Sanatatea e in coma

Spitale in faliment, sali de operatie inchise, medici descurajati, pacienti obligati sa-si cumpere medicamente cumplit de scumpe. In Romania, sistemul sanitar e in colaps.

Mori cu zile in spitalele din Romania!
Mori cu zile in spitalele din Romania!

La Maternitatea Elena Doamna din Iasi pacientele primesc inainte de operatie o lista de cumparaturi: seringi, analgezice si alte dispozitive medicale, fara de care doctorii nu le pot trata.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.