Goran Bregovic a primit o traista bucovineana cadou de la Elena Udrea


Ultimul update: Joi 10 Mai 2012 11:34
Data publicarii: Duminica 19 Aprilie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Parca s-a dat consemn de adunare generala, la mare. Turistii aflati in Mamaia au venit duminica seara pana la ultimul, in fata Cazinoului din statiune.

In regimentul care a ocupat intreaga plaja a fost incorporat si un numar serios de constanteni.

Ministerul Turismului si partenerul media, Radio InfoPro, le-au oferit tuturor cel mai mare concert din ultimii ani de pe litoral.
 

Cam 8.000 de turisti erau duminica pe litoral, insa, cu cel putin 2.000 mai multi, au fost cei care au venit in fata Cazinoului, la Mamaia.

Concertul care a continuat sarbatorirea Pastelui pe plaja a avut pe afis doua nume-magnet pentru iubitorii muzicii bune: Gheorghe Zamfir si Goran Bregovic.

Nici liderii politici nu puteau rezista unei asemenea combinatii: printre spectatori s-au strecurat presedintele Traian Basescu, liderul PSD Mircea Geoana si ministrul Turismului Elena Udrea. Aceasta avea la ea si un obiect special adus Goran Bregovic: o traista bucovineana pe care i-a daruit-o muzicianului la sfarsitul concertului.

Traian Basescu a venit cu sotia Maria si fiica Elena. Flancat de SPP-isti presedintele, si-a facut loc cu greu prin multime ca sa prinda un loc in apropierea scenei.

Concertul, prelungit cu aproape un sfert de ora, a avut un final pe masura, cu focuri de artificii.

 

Drob, pasca, oua rosii, friptura de miel!Romanului ii place sa manance bine
Pamela Anderson? Cristian Tantareanu petrece si fara ea!
Au luat lumina de la biserica si au stins-o apoi... in ringul de dans!
VIDEO PROTVPLUS.RO