Fetiță opărită grav, tratată acasă cu calmante. Mamei i-a fost frică de Poliție

Dată publicare: 06-02-2018 09:04
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


suceava

O fetiţă în vârstă de 2 ani a ajuns la spital în stare gravă, cu arsuri de gradul III pe aproximativ o treime din corp, la 2 zile e după ce s-a opărit cu apă clocotită.

Fata a fost ţinută în casă, deşi avea arsuri grave, de către mama sa, care nu a vrut să o ducă la spital de frica poliţiei, relatează Monitorul de Suceava.

De altfel, copilul a ajuns la spital datorită unui vecin, care a sunat la 112 şi a sesizat că un copil din comuna Voitinel a căzut într-o oală cu apă clocotită, iar mama nu vrea să-l ducă la spital.

Fetița de doi ani și șase luni a căzut joi dimineață într-o oală cu apă clocotită. Era acasă împreună cu ceilalți trei frați. Când a venit mama acasă, a găsit copilul opărit pe față, pe abdomen și pe mâini.

Femeia s-a dus la o farmacie, a cumpărat nişte medicamente uzuale pentru calmarea durerilor, şi nu a cerut ajutor medical de specialitate. Femeia a declarat că a refuzat să solicite sprijin medical de specialitate şi nu a sesizat evenimentul la data producerii întrucât a avut temerea că va fi trasă la răspundere şi i se va lua copilul.

Petru-Gheorghe Beghean şi Ana-Maria Beghean, ambii în vârstă de 34 de ani, au împreună patru copii, cu vârste între 2 şi 12 ani. Ambii sunt neşcolarizaţi şi au posibilităţi financiare foarte modeste.

Poliția a deschis un dosar penal, iar Protecţia Copilului face verificări.

 

Sursa: Monitorul de Suceava


VIDEO PROTVPLUS.RO